Vegan fine-dining poprvé v Česku. A ve Forky’s!

Velmi neformální večeře ve Forky’s, to je první fine-diningová událost svého druhu na české gastronomické scéně. Přijďte se přesvědčit, že i z čistě rostlinných surovin lze připravit několika chodovou večeři, která je hlubokým chuťovým i vizuálním zážitkem.

FACEBOOK UDÁLOST: https://www.facebook.com/events/143577469493091/

Přijďte otestovat vaše chuťové buňky!
Čtyř chodové degustační menu připraví vážený host Martin Baránek, mladý kuchař, který svůj talent momentálně uplatňuje v olomouckém Entrée.
Martin vyznává bezztrátový přístup k vaření (zero-waste), používání sezónních surovin a zajímá se o trendy severské a asijské kuchyně, s čímž se ztotožňuje i Jan Klimovič, hlavní kuchař Forky’s, který menu přichystá společně s Martinem.
V ceně menu jsou také nápoje, speciálně vybrané či namíchané tak, aby chuťově ladily k jednotlivým chodům.

MENU:

AMUSE BOUCHE
+ aperitiv

V LESE
pálený pórek, ponzu gel, pohanka pops, wakame
+ Kombucha

KIMČAČKA
polévka z fermentovaného pekingského zelí
+ Two tales ALE

KOŘENY
topinambur, černý kořen, křen, zázvor, jus
+ Tramín červený

PÁTÁ CHUŤ
miso zmrzlina, kandovaná petržel, mandle, granátové jablko
+ matcha

Cena 750 Kč/os, kapacita 25 míst, rezervace nutná na e-mailu: info@forkys.cz

Jste srdečně zváni!