Forky’s Bramborové knedlíky plněné uzeným se špenátem

Knedlíky vložíme do vroucí osolené vody a vaříme asi sedm minut.

Na oleji necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme špenát a utřený česnek. Přiklopíme a podusíme. Dochutíme solí a pepřem a vmícháme rostlinnou smetanu. Podáváme dle chuti s demi glace a smaženou cibulkou.

[:sk]Zmrazené knedlíky vložte do vriacej osolenej vody a varte asi sedem minút.

Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme špenát a prelisovaný cesnak. Priklopíme a podusíme. Pridáme soľ a korenie a vmiešame rastlinnú smotanu. Podávame podľa chuti s demi glace a cibuľkou.

[:de]Die Knödel in kochendes Salzwasser geben und etwa sieben Minuten garen.

Lassen Sie die gehackte Zwiebel über dem Öl glasieren, fügen Sie den Spinat und den zerdrückten Knoblauch hinzu. Wir falten und ersticken. Mit Salz und Pfeffer würzen und mit der Gemüsecreme vermischen. Mit Demi Glace und Röstzwiebeln abschmecken.

[:]